Imprimare

Consultatii gratuite saptamana aceasta, la SJU Sfantu Gheorghe

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) "dr. Fogolyan Kristof" din Sfantu Gheorghe va oferi saptamana aceasta o serie de consultatii gratuite in cadrul unei campanii organizata cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii (7 aprilie), informeaza Agerpres.

Printre serviciile oferite se numara consultatii gratuite la cabinetul de Pediatrie din cadrul Policlinicii, in pachet fiind incluse un examen clinic general, consiliere nutritionala, masurarea glicemiei si a tensiunii arteriale, ecografie abdominala si screening de cataracta congenitala, sustine Fulop Annamaria, purtatorului de cuvant al spitalului.

De asemenea, se ofera pachete complete de servicii medicale pentru Medicina muncii, obtinerea permisului auto (inclusiv examenul psihologic) si obtinerea permisului de port arma.

Scopul acestei actiuni derulate sub genericul "Pentru sanatate" este acela de a constientiza populatia cu privire la importanta prevenirii bolilor, dar si de a prezenta noile servicii pe care Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe le poate oferi pacientilor.

Consultatiile vor avea loc zilnic in perioada 2-6 aprilie si se vor acorda pe baza de programare prealabila. In plus, joi, intre orele 10.00 si 17.00, in fata Policlinicii Spitalului Judetean, a magazinului Sugas si in zona Garii din Sfantu Gheorghe vor fi amplasate corturi, unde personalul medical va masura tensiunea arteriala si va efectua un control glicemic oricarei persoane care solicita acest lucru.

Totodata, se vor putea face gratuit investigatii de mamografie in cadrul Laboratorului de Radiologie si Imagistica Medicala a Spitalului Judetean, dar numai cu programare si cu recomandare din partea medicilor ginecologi sau oncologi.

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Consultatii-gratuite-saptamana-aceasta_-la-SJU-Sfantu-Gheorghe_16450/

lauff lautf laurf