Imprimare

Peste 700 de studenti si tineri medici, asteptati la Congressis 2012

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 5-8 aprilie 2012 are loc cea de-a noua editie a Congresului International pentru Studenti in Medicina si Tineri Medici, organizat de Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI).

Organizatorii se asteapta ca in acest sa vina peste 700 de participanti, atat din centrele universitare din tara, precum si din strainatate.

Conform unui comunicat de presa, printre invitati se numara prof. dr. Marie Noelle Peraldi de la Spitalul Saint Louis, Universitatea Paris-Diderot, dr. Rolland Rosniatowski, seful departamentului de Chirurgie din cadrul Spitalului pentru Medicina Viscerala "St. Elisabeth", Mayen, Germania si prof. dr. Ioan Stefan Florian, presedintele Societatii Romane de Neurochirurgie.

Ultimele noutati din cercetare, prezentate la congres

La eveniment vor fi expuse cele mai bune lucrari in domeniul medicinei interne, chirurgiei, stiintelor fundamentale si bioeticii. Totodata, vor fi prezentate ultimele noutati in cercetare, diagnostic si terapie, precum si workshop-uri, ateliere practice in care studentii vor avea ocazia sa invete cum sa efectueze anumite procedee chirurgicale sau clinice.

Deschiderea evenimentului este programate pentru joi, 5 aprilie 2012, incepand cu ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor. In deschidere va conferentia prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Puteti consulta AICI programul conferintei. Lista workshopurilor si a conferintelor poate fi vizualizata AICI

Tinerii medici vor beneficia de puncte de Educatie Medicala Continua din partea Colegiului Medicilor din Romania. 

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-700-de-studenti-si-tineri-medici_-asteptati-la-Congressis-2012_16453/

lauff lautf laurf