Imprimare

Noua conducere la facultatile din UMF Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Facultatile din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din capitala au o noua conducere. Alegerile in structurile universitare s-au incheiat.

Astfel, in urma alegerilor privind ocuparea functiei de Decan, au fost alesi:

Prof. univ. dr. Doina Plesca, decan al Facultatii de Medicina

Prof. univ. dr. Alexandru Bucur, decan al Facultatii de Medicina Dentara

Prof. univ. dr. Dumitru Lupuleasa, decan al Facultatii de Farmacie

Prof. univ. dr. Petru Armean, decan al Facultatii de Moase si Asistenta Medicala

"Alegerile s-au desfasurat in conformitate cu legea. Votul a fost secret, iar rezultatul acestei decizii este conform cu legea. In continuare, decanii si prodecanii vor fi pusi in functie, urmand ca fiecare sa respecte fisa postului. Practic, intram in tot ceea ce inseamna activitate universitara - rezidentiatul care se apropie, admiterea, viata universitara in toate aspectele ei", a declarat pentru PaginaMedicala.ro acad. prof. dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Bucuresti.

Candidatii avizati de Consiliile Facultatilor din UMF Carol Davila au fost conf. dr. Filipoiu Florin, prof. dr. Plesca Doina si conf. dr. Jinga Viorel pentru Facultatea de Medicina, prof. dr. Dragos Stanciu si prof. Alexandru Bucur pentru Facultatea de Medicina Dentara, prof. dr. Petru Armean si conf. dr. Daniel Popescu pentru Facultatea de Moase si Asistenta Medicala si prof. dr. Dumitru Lupuleasa si Adrian Andries pentru Facultatea de Farmacie.

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Noua-conducere-la-facultatile-din-UMF-Bucuresti_16472/

lauff lautf laurf