Imprimare

O britanica lesina de 3 ori pe zi, iar medicii nu au reusit sa descopere cauza

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O fata de 17 ani din Marea Britanie lesina de trei ori pe zi. Starea ei este aceeasi de doi ani de zile, insa niciun medic nu stie care este cauza, informeaza realitatea.net.

Dupa fiecare lesin, trebuie sa treaca cel putin o ora pentru ca fata sa-si revina. "Cand s-a intamplat prima data, am fost inconstienta timp de doua sau trei minute, apoi durata aceasta s-a marit tot mai mult, la 20-30 de minute. Dar a fost si un lesin dupa care au trecut doua ore ca sa-mi revin", spune tanara.

Doctorii au incercat din rasputeri sa inteleaga boala fetei: i-au monitorizat activitatea creierului inainte si in timpul lesinului, au facut nenumarate teste, dar in zadar.

Tot ceea ce medicii i-au putut spune fetei este ca ciudata ei afectiune ar putea disparea din senin.

Pe de alta parte, adolescenta invata foarte bine si va merge, la toamna, la universitatea Heriot-Watt, pentru a studia matematica. "A trebuit sa vin la scoala cu toate firele acelea legate de capul meu, pentru monitorizare. Insa eu si colegii ne distram copios pe seama aspectului meu", spune Beth.

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/O-britanica-lesina-de-3-ori-pe-zi_-iar-medicii-nu-au-reusit-sa-descopere-cauza_16475/

lauff lautf laurf