Imprimare

Spitalul din Plopeni, redeschis sub forma de clinica privata

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Fostul spital din Plopeni (Prahova) s-a redeschis dupa o luna, sub forma de clinica privata, anunta Mediafax. Administratia locala a dat spre inchiriere peste 1500 de metri patrati, impreuna cu dotarile, dar firma privata nu plateste bani catre bugetul local.

In orasul Plopeni sunt inregistrate doua societati comerciale cu raspundere limitata a caror denumire include "Dentirad” si care au actionari comuni.

Potrivit unor hotarari ale Consiliului Local Plopeni postate pe site-ul administratiei locale, insa nestampilate si nesemnate, la sfarsitul lunii aprilie 2011 CL Plopeni a aprobat inchirierea prin licitatie a unei suprafete de peste 1.500 de metri patrati, care reprezinta demisolul si parterul fostului spital din localitate. Contractul de inchiriere urma sa fie semnat, potrivit hotararii adoptate la nici o luna de la inchiderea spitalului, pentru o perioada de cinci ani.

O luna mai tarziu, acelasi Consiliu Local aproba o alta hotarare care o modifica pe prima si care prevede inchirierea suprafetei de 1.500 de metri patrati impreuna cu toata "dotarea aferenta acestui spatiu pentru activitati medicale si activitati conexe actului medical, conform inventarului anexa".

Inventarul anexa nu este insa public, iar primarul din Plopeni a refuzat ca puna la dispozitie documentele semnate intre administratia locala si firma Dentirad, care a deschis clinica de la Plopeni.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-din-Plopeni_-redeschis-sub-forma-de-clinica-privata_16502/

lauff lautf laurf