Imprimare

Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, retinut

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sapte persoane intre care si cardiologul brasovean Horatiu Rus au fost retinute luni de procurorii DIICOT pentru infractiuni referitoare la act sexual cu minori si proxenetism, anunta Agerpres.

"Din cele 11 persoane audiate luni, sapte au fost retinute pentru 24 de ore iar dosarul a fost trimis la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile", a declarat pentru purtatorul de cuvant al DIICOT Brasov, procurorul Catalin Borcoman.

De asemenea, o alta persoana va fi adusa de la Timisoara pentru audieri la DIICOT Brasov. Audierile in acest dosar vor continua si in zilele urmatoare, a mai spus Borcoman.

Medicul cardiolog lucra la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov si avea si un cabinet privat.
Procurorii DIICOT au facut luni opt perchezitii domiciliare in municipiul Brasov, cu scopul destructurarii unui grup infractional specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol si act sexual cu un minor a informat luni DIICOT.

Cercetarile in cauza au fost efectuate cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul BCCO Brasov, IPJ Brasov Serviciul de Investigatii Criminale iar suportul tehnic si informativ a fost asigurat de DOS Brasov, potrivit DIICOT.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicul-cardiolog-acuzat-de-acte-sexuale-cu-minori_-retinut_16509/

lauff lautf laurf