Imprimare

Cladirea fostului spital orasenesc Vanju Mare va fi reabilitata

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Aproximativ un milion de lei vor fi investiti de la bugetul judetului Mehedinti in reabilitarea cladirii fostului spital orasenesc din Vanju Mare, a declarat Liviu Nicolicea, vicepresedintele Consiliului Judetean Mehedinti, citat de Agerpres.

In imobilul respectiv, incepand cu luna mai va functiona un centru de primiri urgenta, patru cabinete medicale specializate in chirurgie, obstetica-ginecologie, pediatrie si medicina interna si cateva saloane spitalicesti pentru tratarea in specialitatile respective a bolnavilor.

"Tot aici va mai lua fiinta si un laborator de analize medicale. Cetatenii din partea de sud a judetului Mehedinti nu vor mai fi obligati sa ajunga la Craiova sau Drobeta-Turnu Severin pentru diagnosticarea eventualelor afectiuni", a exlicat Nicolicea.

Centrul multifunctional de primiri-urgenta va coopera cu statia Serviciului Judeteana de Ambulanta din Drobeta-Turnu Severin care va asigura asistenta primara de urgenta si transportul bolnavilor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cladirea-fostului-spital-orasenesc-Vanju-Mare-va-fi-reabilitata_16517/

lauff lautf laurf