Imprimare

Sefa sectiei de Hematologie de la SCJU Arad, rector al Universitatii Vasile Goldis Arad

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad, in cadrul careia Functioneaza Facultatea de Medicina, are un nou rector, anunta Agerpres. Functia este ocupata de catre prof. dr. Coralia Adina Cotoraci, confirmata deja prin ordin venit de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pana de curand, la carma institutiei de invatamant superior a fost prof. dr. Aurel Ardelean, care a condus UVVG timp de 22 de ani.

"Sunt onorata de votul de incredere al colegilor mei si sper sa reusim impreuna sa mentinem excelenta academica si prestigiul UVVG la cotele cele mai inalte. Decizia de a candida a fost determinata de experienta profesionala si manageriala acumulata in cei 18 ani de cand lucrez in cadrul UVVG, pornind de la preparator universitar, asistent universitar si parcurgand toate treptele profesionale pâna la cea de profesor universitar, cu o vechime de 5 ani ca sef de catedra si 7 ani sef al sectiei de Hematologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, activitate la care nu doresc sa renunt", a declarat prof. dr. Coralia-Adina Cotoraci.

Potrivit noului rector, principalele repere pe baza carora a realizat planul managerial pentru mandatul 2012-2016 au fost continuitatea, competitivitatea, calitatea si eficienta in educatie, cercetare si inovare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sefa-sectiei-de-Hematologie-de-la-SCJU-Arad_-rector-al-Universitatii-Vasile-Goldis-Arad_16520/

lauff lautf laurf