Imprimare

Investitie de 4,1 milioane de lei la SJU Sfantu Gheorghe

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe a primit in acest an 4,1 milioane de lei din bugetul Ministerului Sanatatii pentru finalizarea lucrarilor de consolidare a corpului B al cladirii principale, conform directorului institutiei, Nagy Andras Robert, citat de Agerpres.

Ministerul Sanatatii a mai alocat 1,57 milioane de lei pentru realizarea statiei de epurare a spitalului. "Statia pe care o avem nu corespunde normelor europene. Dupa cum se stie, apa folosita in spital necesita tratament inainte de a intra in sistemul de canalizare al orasului, prin urmare am primit bani pentru a construi o statie moderna, corespunzatoare standardelor europene, iar termenul de finalizare a investitiei este 31 octombrie", a precizat Nagy Andras Robert.

Acesta a mentionat ca un alt proiect de investitii important care se doreste a fi demarat in acest an vizeaza extinderea Unitatii de Primiri Urgente (UPU) din cadrul spitalului cu inca 500 de metri patrati.

"Practic, vrem sa mai ridicam o cladire in curte, in prelungirea celei existente, pentru ca aceasta sectie este cea mai solicitata si este nevoie de spatiu suplimentar pentru sali de asteptare si pentru ca activitatea sa se deruleze in cele mai bune conditii", a mai spus acesta.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Investitie-de-4_1-milioane-de-lei-la-SJU-Sfantu-Gheorghe_16530/

lauff lautf laurf