Imprimare

Prof. Azamfirei, rectorul ales al UMF Targu Mures, a fost confirmat azi de MECTS

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul ales al Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures a fost confirmat in functie prin ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Astfel, medicul este incepand de azi, si ordonator de credite al universitatii.

Medicul a fost, pana de curand, rector interimar, intrucat mandatul prof. dr. Constantin Copotoiu a expirat la sfarsitul lunii martie.

Potrivit prof. dr. Anca Sin, seful disciplinei de Biologie Celulara si Moleculara din UMF Targu Mures, ne-a explicat ca alegerile din institutie au fost boicotate de partea maghiara, motiv pentru care ordinul de confirmare al prof. dr. Leonard Azamfirei a intarziat sa apara.

Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures va trebui ca pana la inceputul anului universitar 2012-2013 sa infiinteze noua facultate, si sa se organizeze de asa natura incat banii pe care ii primeste de la MECTS sa poata fi redistribuiti in functie de prioritati. 

Stire in curs de actualizare

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-Azamfirei_-rectorul-ales-al-UMF-Targu-Mures_-a-fost-confirmat-azi-de-MECTS_16535/

lauff lautf laurf