Imprimare

Simularea examenului de admitere la Medicina Dentara, pe 19 mai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti organizeaza si in 2012 Simularea Examenului de Admitere la Medicina Dentara.

Examenul va avea loc pe 19 mai anul curent, iar inscrierile se pot face pana pe 7 mai 2012. Chitanta primita in urma achitarii taxei de participare, in valoare de 50 de lei, poate fi trimisa pana pe 8 mai 2012.

La simulare se pot inscrie liceenii in an terminal din toate orasele.

In ceea ce priveste regulamentul simularii, candidatii trebuie sa aiba asupra lor actul de identitate si dovada de achitare a taxei de participare. Examenul va dura doua ora si 30 de minute si va include doua discipline: biologie obligatoriu si fizica sau chimie, la alegere.

Rezultatele, afisate pe 20 mai 2012

Potrivit metodologiei, vor exista 100 de intrebari, dintre care 60 pentru proba obligatorie si 40 pentru cea la alegere.

"Corectarea texzelor se face in sala de concurs, in prezenta candidatilor si a unui martor, carora li se va comunica punctajul. Ambii au obligatia de a urmari numaratoarea corectorului si de a semnala eventualele erori", se precizeaza in metodologie.

Rezultatele vor fi afisate pe site-ul LSMDB duminica, 20 mai 2012.

Mai multe informatii despre simulare gasiti AICI.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simularea-examenului-de-admitere-la-Medicina-Dentara_-pe-19-mai_16554/

lauff lautf laurf