Imprimare

Congres international pentru medicii dentisti, la Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 18-21 aprilie 2012 are loc cel de-al IV-lea Congres International al Asociatiei Dentare Romane pentru Educatie, in Iasi. La manifestare sunt asteptati peste 300 de medici dentisti, atat din tara, cat si din strainatate.

Temele din acest an sunt Practica virtuala versus practica reala in Medicina Dentara si Succes versus esec in terapii orale asistate medical.

"Programul stiintific variat pe parcursul celor patru zile detaliaza atat temele de avangarda din teritoriul medicinei dentare, cat si problematica complexa a interferentelor patologiei generale cu terapia orala. Prima zi a Congresului reuneste conferinte pe teme de impact ale medicinei dentare in teritoriul odontologiei, parodontologiei, ergonomiei si esteticii dentare", a declarat prof. dr. Norina Forna, presedintele congresului si proaspat laureata a inaltei distinctii 'Palmes Academiques', oferita de Philippe Gustin, ambasadorul Frantei in Romania, pentru aportul marcant la francofonie.

Work-shop-uri si cursuri hands-on

In cadrul congresului se vor desfasura work-shop-uri, hands-on-uri cu profund impact in sfera implantologiei orale, precum si in sfera endodontiei.

"Suntem convinsi ca atat practicianul, cat si medicul, rezident sau student, precum si cercetatorul in domenii de avangarda ale medicinei isi regasesc insertia si descopera teme de interes teoretic si practic pentru a putea derula o activitate performanta", a continuat prof. dr. Norina Forna.

La eveniment vor participa prof.univ.dr. Lars Kandesperger, prof.univ.dr. Petru Firu, prof.univ.dr. Adam Maxim si altii.

Congresul este organizat de Facultatea de Medicina Dentara, UMF 'Gr.T.Popa' Iasi, Asociatia Dentara Romana pentru Educatie, in colaborare cu International Congress of Oral Implantologists, Societatea Balcanica de Stomatologie, Colegiul Medicilor Dentisti Iasi si Societatea de Medici si Naturalisti Iasi.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Congres-international-pentru-medicii-dentisti_-la-Iasi_16553/

lauff lautf laurf