Imprimare

Primul Congres de Endodontie, la Targu Mures

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures gazduieste prima editie a Congresului de Endodontie, informeaza Agerpres.

Evenimentul este organizat de institutia de invatamant superior in colaborare cu Centrul de Cercetare in Medicina de Inalta Performanta si Asociatia Medicilor Dentisti AMEDEO - filiala Mures.

La manifestare participa aproximativ 200 de studenti si cadre didactice, dar si profesori renumiti din universitatile de medicina din Bucuresti si Cluj.

prima zi a fost dedicata practicii care abordeaza 'Avantajele prepararii rotative a canalelor radiculare', precum si alte teme precum 'Albirea dintilor - metoda conservatoare pentru rezolvarea discromiilor dentare', 'Preventia infectiilor nozocomiale' si 'Saliva - implicare in patologia carioasa si parodontala'.

Vineri si sambata, printre subiectele abordate se regasesc 'Alegerea compozitului potrivit - decizie sau noroc?', 'Managementul traumatismelor dentare', 'Urgente in endodontie', 'Viziunea actuala asupra tratamentului antiseptic de canal', 'Tratamentul anomaliilor cranio-maxilo-faciale' si 'Tratamentul leziunilor articulatiei temporo-mandibulare'.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Primul-Congres-de-Endodontie_-la-Targu-Mures_16576/

lauff lautf laurf