Imprimare

Un medic din Texas sustine ca a gasit leacul impotriva cancerului, inca din 1977

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un medic american sustine ca a descoperit un remediu impotriva cancerului. Despre metoda revolutionara a dr. Stanislaw Burzynski, gasita in 1977, a fost realizat si un documentar in care sunt prezentate marturiile mai multor supravietuitori - "Cancerul, o afacere serioasa". Specialistul sustine ca a descoperit antineoplastonii care sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele cele mai incurabile de cancer in faza terminala, informeaza realitatea.net.

Medicul conduce propria lui clinica in Texas. Studiile oficiale arata ca tratamentul sau este de 3000 de ori mai eficient in tratarea si vindecarea cancerului decat chimioterapia. Metoda sa de terapie vizeaza direct genele vinovate de aparitia cancerului, insa niciun concern nu a cumparat leacul, ba chiar s-a incercat eliminarea sa din lumea medicala.

"Burzynski" este povestea medicului si doctorului in biochimie Stanislaw Burzynski care dupa zeci de ani de lupta a castigat cea mai mare, mai complicata si mai plina de abuzuri batalie juridica din istoria Americii impotriva Autoritatii pentru Alimentatie si Medicamente (FDA – Food & Drug Administration).

La baza victoriilor doctorului Burzynski in lupta cu guvernul Statelor Unite a stat descoperirea antineoplastonilor, particule care au drept tinta o gena ce induce cancerul.

Documentarul poate fi vizionat AICI.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Un-medic-din-Texas-sustine-ca-a-gasit-leacul-impotriva-cancerului_-inca-din-1977_16582/

lauff lautf laurf