Imprimare

Aproximativ 300 de medici, asteptati la Medical Forum Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Intre 200 si 300 de medici de familie sunt asteptati maine, la prima zi de conferinta Medical Forum din Iasi. Acestia vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare, incepand cu orele 09.00, in sala Cuza a Hotelului Unirea.

Timp de doua zile vor fi dezbatute subiecte importante pentru intreg sistemul de medicina primara. Printre acestea se numara "Etica si echitate in sistemele de asigurari", "Managementul cabinetului de familie",”Reteta electronica”, "Legea sanatatii – ce e bine si ce e rau?", “Comunicarea vestilor proaste la pacientii cu boli incurabile”, “Modele de practica in medicina de familie”, “Medicina de familie - cum o percep profesionistii”, „Pacientul cu rectoragie - abordare in Medicina de Familie”, „Norme 2012 - o boala prelungita”.

Manifestarea va fi creditata cu 9 credite EMC si este organizata de catre Mf - ziarul medicului de familie, sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania, pentru al patrulea an consecutiv.

Printre invitatii la conferinta se numara: prof.univ.dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, prof.dr. Doina Azoicai, decanul Facultatii de Medicina, UMF “Gr. T. Popa” Iasi, dr. Anca Deleanu, Presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei filiala Iasi, prof.dr.farm. Monica Hancianu, decanul Facultatii de Farmacie, UMF "Gr. T. Popa" Iasi; dr. Adrian Grom, vicepresedintele SNMF filiala Vaslui; dr. Marius Filip, prof.dr. Catalina Georgescu Arsenescu din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr George I. M. Georgescu” Iasi; dr. Cristina Barbu, SNMF filiala Iasi; dr. Razvan Miftode, vicepresedintele SNMF filiala Iasi.

Ca de obicei, moderatorul evenimentului este presedintele SNMF, dr. Rodica Tanasescu.

In luna mai manifestarea se muta in Capitala, in perioada 10-11 mai, dar si la Galati, in zilele de 22-23 mai.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Aproximativ-300-de-medici_-asteptati-la-Medical-Forum-Iasi_16590/

lauff lautf laurf