Imprimare

Fost medic psihiatru, batut pentru ca a vrut sa impartaseasca rezidentilor din experienta sa

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un pacient internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Pitesti a fost batut crunt de un asistent medical. Se pare ca victima s-a ales cu patru coaste rupte si cu un plaman zdrobit, informeaza realitatea.net.

Asistentul medical s-a enervat pentru ca barbatul, fost medic psihiatru, a incercat sa le impartaseasca din experienta sa catorva rezidenti. Acum, presupusul agresor este in atentia politistilor.

Pacientul de 60 de ani, fost medic, a fost descoperit abia a doua zi de alti ingrijitori. El a fost trimis la urgenta, unde a fost operat. Fratele pacientului a depus o plangere la politie impotriva asistentului medical, iar conducerea Spitalului de Urgenta din Pitesti s-a autosesizat.

Asistentul medical a mai avut probleme cu legea. Anul trecut a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a lovit cu masina un biciclist si apoi a fugit de la locul accidentului. Victima, un tanar de 29 de ani, a decedat.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Fost-medic-psihiatru_-batut-pentru-ca-a-vrut-sa-impartaseasca--rezidentilor-din-experienta-sa_16610/

lauff lautf laurf