Imprimare

Motiunea de cenzura a trecut. Guvernul Ungureanu a fost demis

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a cazut astazi. Motiunea de cenzura a opozitiei a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.

Motiunea a trecut cu patru voturi in plus fata de necesarul celor 231 de voturi. La vot au participat 245 de parlamentari.

"Motiunea priveste catre trecut, nu catre viitor; motiunea nu construieste nici macar o idee, ci distruge ceea ce cu greu s-a obtinut in multi ani de efort. Motiunea este o invitatie catre o Romanie arhaica, in care interesul cetateanului nu este reflectat in niciun fel", a declarat Mihai Razvan-Ungureanu, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei, la dezbaterea privind motiunea de cenzura.

La ora 14.00 parlamentarii au inceput sa voteze. Primii care si-au exercitat voturl sunt cei 134 de senatori, in ordine alfabetica. Acestia au fost urmati de cei 326 de deputati.

Cabinetul Ungureanu a fost validat in luna februarie 2012 in Parlament.

Contactat de PaginaMedicala.ro, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii nu a dorit sa faca niciun fel de comentarii referitoare la ce se va intampla cu legea santatii odata ce Guvernul a cazut. 

Stire in curs de actualizare

 

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Motiunea-de-cenzura-a-trecut.-Guvernul-Ungureanu-a-fost-demis_16630/

lauff lautf laurf