Imprimare

Mai putin de o saptamana pana la editia de primavara a DENTA 2012

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Saptamana viitoare incepe cel mai important eveniment din Romania adresat specialistilor din medicina dentara. Este vorba despre cea de-a XXVII-a editie a Expozitiei Internationale de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA 2012.

Editia de primavara a targului se va desfasura in pavilioanul C1 din cadrul Romexpo si va reuni cele mai reprezentative companii din Romania si strainatate. Astfel, in perioada 9 – 12 mai, vor fi prezentate medicilor dentisti noutati privind echipamentele, instrumetarul, accesoriile, materialele, produsele de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Piata medicinei dentare din Romania este intr-o continua dezvoltare, iar evenimentul si-a propus sa incununeze reusitele inregistrate in materie de produse, instrumente si echipamente de inalta calitate destinate medicilor stomatologi, laboratoarelor de tehnica dentara si universitatilor de medicina dentara, la nivel international. In acelasi timp, expozitia reprezinta cadrul ideal de interactiune cu expertii din domeniu, un spatiu in care cadrele specializate si furnizori pot comunica in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina dentara din Romania.

Lista expozantilor poate fi consultata AICI.

Cursuri internationale pentru medici si tehnicieni dentari

Medicii dentisti vor putea participa si la cursuri de specializare. Este vorba despre cursurile internationale de Chirurgie si Protetica pe Implanturi Dentare sustinute de catre prof.dr. Joseph Nissan, presedintele Asociatiei Israeliene de Implantologie si directorul Departamentului de Implantologie, sectia de Reabilitare Orala, din cadrul Universitatii de Stomatologie din Tel Aviv, dar si de catre prof.dr. Gabriel Ceausu, seful Sectiei de Chirurgie Orala si Maxilo - Faciala, Universitatea de Stomatologie din Tel Aviv, Israel.

De asemenea, dr. Cristina Ghita va sustine cursul "Tehnici de stratificare naturala de la simplu la complex pentru a obtine restaurari frontale invizibile".

Totodata, pe perioada expozitiei vor fi organizate simpozioane, congrese, cursuri, evenimente de real interes atat pentru medicii dentisti, cat si pentru tehnicienii dentari. Denta 2012 este organizata de Romexpo, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Editia de toamna a evenimentului va avea loc in perioada 8-10 noiembrie 2012.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Mai-putin-de-o-saptamana-pana-la-editia-de-primavara-a-DENTA-2012_16645/

lauff lautf laurf