Imprimare

Managerul SCJU Timisoara, in concediu pentru a-si incepe campania elecorala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Managerul general al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Timisoara, chirurgul Gheorghe Noditi (foto), a intrat in concediu de odihna pana dupa alegerile locale. Asta pentru ca isi incepe campania electorala in calitate de candidat la Primaria Timisoarei, informeaza Agerpres.

Noditi a precizat ca nu a primit semnale ca ar urma sa fie schimbat din functie, dupa ce partidul din care provine a trecut in Opozitie: "Nu am primit semnale ca ar urma schimbarea mea din functie, dar nici nu am alergat dupa astfel de informatii. Ar fi pacat sa incepi si sa schimbi toti oamenii care au condus spitale, mai ales in actualul context dificil prin care trece Sanatatea".

In urma discutiilor pe care le-a avut cu cetatenii, chirurgul si echipa sa de consilieri locali si-au stabilit prioritatile de campanie. Printre acestea se numara sistemul de taxare Telpark si legalitatea construirii vilelor tiganesti din centrele istorice ale Timisoarei.

"O alta prioritate va fi, pentru noi, crearea de locuri de munca in Timisoara, deoarece nu s-a reusit, pana acum, valorificarea fortei de munca calificate din oras la un nivel al retribuirii mai consistente", a precizat dr. Gheorghe Noditi.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Managerul-SCJU-Timisoara_-in-concediu-pentru-a-si-incepe-campania-elecorala_16660/

lauff lautf laurf