Imprimare

Imprumut de 10 milioane de lei pentru Spitalul Judetean Targoviste

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Consilierii judeteni din Dambovita au aprobat contractarea unei finantari rambursabile de 10 milioane de lei, bani necesari pentru investitia in derulare de la Spitalul Judetean Targoviste, potrivit Agerpres.

Imprumutul va fi luat pe o perioada de 20 de ani.

"Banii aferenti acestui imprumut ii vom obtine in circa trei luni. Pana atunci mergem cu banii pe care ii avem, insa trebuie sa ne gandim si ce se va intampla peste trei luni. Gradul de indatorare al Consiliului Judetean, si daca luam acest imprumut, este mai mic decat atunci cand am preluat mandatul. Acum este de 27%, cand l-am preluat era de 29%", a declarat presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu.

Consiliul Judetean Dambovita a mai contractat un imprumut de 10 milioane de euro, tot pentru lucrarile efectuate la spitalul judetean, in 2010.

Lucrarile la spital sunt intr-o intarziere de trei luni, motivul, spune presedintele CJ Dambovita, este ca nu s-a accesat la timp, din cauza votului negativ al consilierilor PSD si PNL, imprumutul luat anul trecut, imprumut necesar sa fie folosit drept capital de lucru.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Imprumut-de-10-milioane-de-lei-pentru-Spitalul-Judetean-Targoviste_16662/

lauff lautf laurf