Imprimare

Recurs impotriva deciziei de a nu infiinta o noua facultate la UMF Targu Mures

Adaugat in Stiri din domeniul medical

 

Guvernul in exercitiu a facut recurs impotriva deciziei Curtii de Apel Targu Mures, care a suspendat executarea Hotararii de Guvern nr. 230/2012, referitoare la infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie in limba maghiara, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Targu Mures, anunta Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Targu Mures, Anuta Dusa, a declarat ca recursul la decizia Curtii de Apel Targu Mures a sosit prin fax, ca a fost deja inregistrat la registratura instantei si ca este semnat de Deszi Attila, seful Secretariatului General al Guvernului.

Curtea de Apel Targu Mures a suspendat, vineri, executarea Hotararii de Guvern nr. 230/2012, referitoare la infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie in limba maghiara, in cadrul UMF Targu Mures.

Anularea actului administrativ reprezentand HG 230/27 martie 2012 a fost ceruta de UMF Targu Mures si de o serie de persoane fizice, instanta de judecata suspendand executarea infiintarii noii facultati in cadrul Universitatii, pana la pronuntarea pe fond in aceasta cauza.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Recurs-impotriva-deciziei-de-a-nu-infiinta-o-noua-facultate-la-UMF-Targu-Mures_16692/

lauff lautf laurf