Imprimare

Protestele de la SJU Braila, suspendate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Protestul declansat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila va fi suspendat pe perioada campaniei electorale, informeaza Agerpres.

"Avand in vedere ca va incepe campania electorala, Sindicatul Judetean Sanitas a decis suspendarea pentru o perioada a actiunilor de protest din incinta Spitalului Judetean de Urgenta. tinand cont de opacitatea conducerii Spitalului Judetean de Urgenta in solutionarea conflictului de munca, Sindicatul Judetean Sanitas Braila a solicitat sprijn din partea Federatiei Sanitas din Romania", sustin reprezentantii Sanitas.,

Liderii Sanitas Braila au precizat ca ramane deschis conflictul de munca si isi rezerva dreptul de a folosi oricand toate mijloacele legale pentru solutionarea lui.

Reamintim ca cincizeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Braila, membri ai Sindicatului Sanitas, au protestat pe motiv ca managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat contractele individuale de munca.

In replica, managerul Spitalului Judetean, Rodica Sin, a declarat ca iesirea in strada a celor cincizeci de salariati ai spitalului nu trebuie privita ca pe un protest al cadrelor medicale, ci ca pe o neintelegere intre patronat si membrii Sanitas.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Protestele-de-la-SJU-Braila_-suspendate_16708/

lauff lautf laurf