Imprimare

Curs e-learning in asistenta medicala de urgenta sustinut de Arafat

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 13-14 mai 2012 au loc inscrierile pentru cursul de e-learning de asistenta medicala de urgenta a pacientului critic traumatizat si nontraumatizat. Rolul programului este acela de a forma abilitatile practice de medicina de urgenta pentru studentii la medicina.

Candidatii care vor sa ia parte la acest proiect, realizat cu fonduri europene prin intermediul programului operational POSDRU trebuie sa fie inmatriculati la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, ca si studenti ai Facultatii de Medicina Generala.

Documentele necesare inscrierii in program sunt urmatoarele:
- cerere de inscriere
- formular de grup tinta
- declaratie date cu caracter personal

Dr. Raed Arafat, manager de proiect

Studentii medicinisti vor avea asupra lor la inscriere o copie dupa buletin sau cartea de identitate. Inscrierile se fac la decanatul Facultatii de Medicina Generala.

Managerul proiectului "Curricula imbunatatita si forme interactive de predare-invatare pentru specialitati din programul de studii de licenta de la facultati de medicina" este dr. Raed Arafat, sef de lucrari in cadrul institutiei de invatamant superior medical.

Medicul Raed Arafat este fondatorul SMURD si subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Curs-e-learning-in-asistenta-medicala-de-urgenta-sustinut-de-Arafat_16713/

lauff lautf laurf