Imprimare

Dupa 2 ani de lucrari, a fost inaugurat ambulatoriul SJU Slatina

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgente (SJU) Slatina, la reabilitarea caruia se lucreaza de doi ani de zile, a fost inaugurat, anunta Agerpres.

Spatiul in care functioneaza ambulatoriul a fost complet modernizat si recompartimentat, toate cele 28 de cabinete medicale fiind dotate cu echipamente de generatie noua. Odata cu reabilitarea cladirii si dotarea cabinetelor cu echipamente noi, la ambulatoriul din Slatina a fost facuta, potrivit managerului Spitalului Judetean de Urgente Slatina, Andrei Iordache, o reorganizare structurala si functionala a ambulatoriului, in vederea unei "deschideri maxime catre populatie prin prisma calitatii serviciilor si nivelului accesibilitatii".

Unitatea medicala a fost data in folosita de o luna de zile, iar pana in prezen s-a observat o crestere a veniturilor spitalului. Banii urmeaza sa fie folositi in totalitate pentru investitii tot la spital.

Conceptul de "ambulatoriu deschis" presupune infiintarea unui serviciu aflat permanent la dispozitia pacientilor, astfel incat acestia sa se poata adresa cat mai usor cadrelor medicale. A fost infiintat si este deja functional un numar unic de telefon la care pacientii se pot programa la cabinetul, ora, si medicul solicitat, pentru a se reduce timpul de asteptare si nemultumirile.

Modernizarea ambulatoriul este primul pas facut de autoritati pentru imbunatatirea serviciilor medicale din Slatina, pe lista de investitii aflandu-se si modernizarea si extinderea Unitatii de Primiri Urgente.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Dupa-2-ani-de-lucrari_-a-fost-inaugurat-ambulatoriul-SJU-Slatina_16723/

lauff lautf laurf