Imprimare

Scandal provocat de un pacient la SJU Vaslui

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Personalul medical si pacientii de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui au fost amenintati de un pacient escortat de politie in unitatea sanitara. Potrivit Agerpres, pe langa amenintarile facute, pacientul a spart un geam cu capul.

"In timp ce incercam sa ii luam analizele pentru a-i face foaia de internare la Sectia de Psihiatrie, pacientul, care era extrem de agitat, s-a indreptat spre un geam si a dat cu capul in el", a declarat dr. Ioana Vacaru de la UPU Vaslui.

Pacientii care asteptau sa intre la UPU s-au speriat, fiind nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru a-l linisti pe barbatul violent.

"O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca, aflat in stare de ebrietate, concubinul sau a amenintat-o. Femeia a cerut ajutor politistilor. Barbatul a fost gasit de un echipaj de politie pe o strada din zona industriala a municipiului Vaslui, stationat cu masina si aflat sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost transportat la SJU pentru recoltarea de probe biologice. La spital a devenit violent si a spart un geam cu capul, suferind usoare escoriatii. Cadrele medicale au reusit sa-i administreze calmante, iar in prezent se afla internat la Sectia de Psihiatrie", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Scandal-provocat-de-un-pacient-la-SJU-Vaslui_16743/

lauff lautf laurf