Imprimare

PaginaMedicala.ro relanseaza sectiunea 'Consultanta juridica gratuita'

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Membrii comunitatii PaginaMedicala.ro pot adresa din nou intrebari de natura juridica medicala unui avocat specializat in drept medical, in sectiunea Consultanta juridica, urmand a primi gratuit raspunsuri.

Din 15 mai, avocat Diana Carmen Sava colaboreaza cu PaginaMedicala.ro pentru a oferi medicilor, asistentilor medicali si studentilor la Medicina inscrisi in site consultanta juridica gratuita pe teme precum: malpraxisul medical, proceduri legate de rezidentiat, dreptul de libera practica, norme de preluare a praxisului, grila de salarizare etc.

Diana Sava este avocat specializat in drept medical, membru al Baroului Bucuresti din 2007, fiind licentiata in drept in cadrul Universitatii Ecologice si in jurnalism la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Avocatul are o intensa specializare in drept medical, concretizata in numeroase procese de malpraxis castigate in ultimii ani.

Sectiunea Consultanta juridica le este oferita membrilor PaginaMedicala.ro din anul 2009, an in care site-ul a fost lansat.

Cei interesati pot adresa AICIintrebari avocatului nostru colaborator.

Autor: Adelina Titire

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/PaginaMedicala.ro-relanseaza-sectiunea-_Consultanta-juridica-gratuita__16749/

lauff lautf laurf