Imprimare

9 posturi de rezident si 9 candidati, in Vaslui

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Noua posturi de medici rezidenti scoase la concurs de Directia de Sanatate Publica (DSP) Vaslui ar urma sa fie ocupate dupa examenul de rezidentiat de la sfarsitul acestei saptamani, informeaza Agerpres.

Cinci dintre posturile scoase la concurs sunt in Barlad, iar patru la Vaslui, pentru fiecare existand cate un candidat care si-a depus dosar de inscriere.

"Spitalul Municipal de Urgenta 'Elena Beldiman' are nevoie de trei medici rezidenti pe specialitatea medicina de urgenta si inca unul pentru specialitatea neurologie pediatrica. De asemenea, Statia Barlad a Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui are nevoie de un rezident, specialitatea medicina de familie. La Vaslui, Spitalul Judetean de Urgenta are scoase la concurs doua posturi de rezident pentru medicina de urgenta si cate unul pentru specialitatile oncologie si recuperare medicala, fizioterapie si balneologie", a declarat Mihaela Vlada, directorul DSP Vaslui.

Concursul va avea loc la Bucuresti pe 20 mai si va fi sustinut de 420 de tineri medici. 95 dintre candidati concureaza pentru cele 98 de locuri scoase la concurs, in timp ce restul de 325 de persoane sunt in lupta pentru cele 318 de posturi vacante.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/9-posturi-de-rezident-si-9-candidati_-in-Vaslui_16762/

lauff lautf laurf