Imprimare

SJU Mavromati a cumparat la bursa medicamente de 90.000 lei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) "Mavromati" din Botosani a achizitionat medicamente in valoare de aproximativ 90.000 de lei pe platforma electronica de tranzactionare a Bursei Romane de Marfuri, informeaza Agerpres.

Pentru sedinta de tranzactionare, la BRM Terminal Botosani, au fost inregistrate ordine initiatoare de cumparare pentru diverse pachete de reactivi, apartinand Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani. Ordinele de sens contrar au fost depuse de societatile Nova Intermed, Bivaria Grup, Trading Impex, Top Diagnostics, Tunic Prod.

Medicamentele se vor livra de catre furnizori in conditii Franco - beneficiar in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani.

La BRM, de la lansarea Ringului Medicamente in luna mai 2010, s-au organizat peste 20 tranzactii pentru Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau si Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Pe Piata la disponibil a BRM, se pot tranzactiona marfuri fungibile, din care fac parte si substantele active ale medicamentelor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/SJU-Mavromati-a-cumparat-la-bursa-medicamente-de-90.000-lei_16793/

lauff lautf laurf