Imprimare

Ponta vrea un raport cu romanii muscati de capuse

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Premierul Victor Ponta a cerut Ministrului Sanatatii un raport pentru urmatoarea sedinta de guvern, in care sa prezinte situatia pacientilor intepati de capuse si a celor care au complicatii in urma acestor intepaturi, dar mai ales care sunt solutiile, anunta Agerpres.

"Am fost informat zilele acestea, am vazut prima data, tot prin intermediul mass-media, am fost sensibilizat de situatia actorului serban Ionescu. Evident, dupa aceasta, am aflat ca nu este un caz singular. Este vorba de alte cazuri, de oameni care, dincolo de necazul de a fi bolnavi, nu sunt nici foarte cunoscuti cum este actorul. Din punctul meu de vedere, ar merita aceeasi atentie. Motiv pentru care am discutat cu ministrul Sanatatii si sper ca saptamâna viitoare sa vina la Sibiu ca sa imi prezinte un raport tehnic si sa spuna ce se poate face", a declarat Ponta.


In judetul Sibiu sunt cei mai multi bolnavi intepati de capuse si cu boala Lyme din tara, acestia fiind intepati de capuse in urma cu mai bine de trei ani.

De la inceputul anului, 287 de sibieni s-au prezentat la spital, cu muscatura de capusa, a precizat Decebal Todarita, purtatorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judetean Sibiu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ponta-vrea-un-raport-cu-romanii-muscati-de-capuse_16797/

lauff lautf laurf