Imprimare

Peste 7.000 de produse de igiena dentara, oferite prin Caravana Profilaxiei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sute de persoane din Iasi s-au ingramadit pentru a beneficia de consultatiile gratuite si cele peste 7.000 de produse de igiena a danturii oferite in cadrul celei de-a IV-a editii a "Caravanei Profilaxiei". Evenimentul este o componenta a manifestarilor dedicate Profilaxiei Generale si Orale, care se desfasoara in zonele urbane si rurale din judet, anunta Agerpres.

Peste 200 de studenti si 160 de medici rezidenti au oferit marti, 22 mai, consultatii gratuite cetatenilor interesati de starea lor de sanatate. De aceasta data, Caravana Profilaxiei, eveniment coordonat de catre prof.univ.dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF "Gr.T.Popa", s-a adresat si localitatilor din jurul Iasului, precum: Popesti, Braesti, Dagata, Dobrovat, Gropnita, Rediu, Miroslava si Ciurea.

"Colaborarea cu firmele de specialitate ce sustin in mod notabil Caravana Profilaxiei prin produse de ultima ora in sfera igienei orale conduce la un real succes al manifestarii devenite deja traditionale si la un real beneficiu pentru populatia Iasiului", a declarat prof.univ.dr. Norina Consuela Forna, coordonatorul manifestarii.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-7.000-de-produse-de-igiena-dentara_-oferite-prin-_Caravana-Profilaxiei__16819/

lauff lautf laurf