Imprimare

Medicul roman stabilit in SUA, acuzat de malpraxis, gasit nevinovat

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicul roman stabilit in SUA, Laurentiu Boeru, acuzat de un pacient peruan ca i-ar fi amputat penisul din cauza unei infectii survenite dupa o operatie de implant genital, a fost declarat nevinovat. Decizia a fost luata de un tribunal din Miami, iar juratii au dat verdictul dupa mai putin de o ora de dezbateri, relateaza Agerpres.

Milla, care avea in momentul operatiei 60 de ani, l-a dat in judecata in 2009, pentru malpraxis pe Laurentiu Boeru, care a fost anestezist la operatia suferita de el pentru marirea penisului, in 2007. Medicul roman a sustinut ca pacientul s-a infectat pentru ca nu s-a ingrijit cum trebuie dupa interventia chirurgicala.

Milla avea hipertensiune si diabet si a recurs la interventia chirurgicala pentru a-si corecta disfunctia erectila. La noua zile dupa operatie, s-a declansat infectia care s-a transformat in gangrena, determinand amputarea penisului.

Autoritatile americane l-au deportat pe Milla in Peru dupa ce a facut plangerea, asa ca el a depus marturie prin Skype.

"Sunt sigur ca, daca reclamantul ar fi fost aici, rezultatul ar fi fost altul. In cele din urma, indiferent de ce au decis juratii, dl Milla trebuie sa invete sa traiasca toata viata cu consecintele deciziei dr Boeru", a spus avocatul lui Milla.

Milla l-a dat in judecata si pe medicul urolog, insa lucrurile s-au rezolvat anul trecut in afara justitiei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicul-roman-stabilit-in-SUA_-acuzat-de-malpraxis_-gasit-nevinovat_16840/

lauff lautf laurf