Imprimare

4.000 de bucuresteni, ajutati prin Serviciul de Ambulanta Sociala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ambulanta Sociala, un proiect unic in tara, care ofera servicii de sanatate si asistenta pentru cetatenii sectorului 2 aflati in situatii de risc si marginalizare sociala, a luat fiinta in 2003. In cei opt ani de existenta, echipele medicale ale Ambulantei Sociale au ajutat sa supravietuiasca peste 4000 de persoane, informeaza realitatea.net.

Rezultatele se datoreaza in mare parte investitiilor facute de Administratia Sectorului 2, dar si a parteneriatului cu o serie de unitati medicale. Printre acestea se numara Spitalul Clinic „Colentina”, Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” sau Spitalul Clinic de Urgenta “ Sf. Pantelimon”.

Serviciul de Ambulanta Sociala dispune de aparatura si utilitati conform standardelor. Are trei ambulante donate, marca Fiat Ducato, destinate interventiei de urgenta si transportului medical asistat, prevazute cu aparatura electromedicala si sistem centralizat de oxigen, doua ambulante de transport tip A, Fiat Doblo, prevazute cu sistem centralizat de oxigen – terapie si truse medicale de urgenta si o ambulanta destinata interventiei de urgenta si transportului medical asistat al pacientilor tip B, marca Fiat Ducato, prevazuta cu aparatura electromedicala, sistem centralizat de oxigen – terapie si truse medicale de urgenta si resuscitare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/4.000-de-bucuresteni_-ajutati-prin-Serviciul-de-Ambulanta-Sociala_16858/

lauff lautf laurf