Imprimare

PaginaMedicala.ro primeste trei nominalizari la Gala Medica 2012

Adaugat in Stiri din domeniul medical

PaginaMedicala.ro, site-ul comunitatii medicale, a primit trei nominalizari la Gala Medica 2012, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR) pe 11 iunie, la Teatrul Mic din Bucuresti.

Site-ul a fost nominalizat la categoria Internet Medical si este reprezentat in competitie si la categoria Jurnalism online, unde doi editori ai PaginaMedicala.ro sunt nominalizati: Mirabela Viasu, pentru interviul Conf. dr. Monica Dragomir: "Niciodata nu te poti obisnui cu moartea unui copil" si Claudia Spridon, cu interviul Dr. Felicia Buruiana, medic roman in Anglia si vicepresedinte al SMR-UK.

PaginaMedicala.ro, printre cele mai bune site-uri pentru medici

La categoria Internet Medical, PaginaMedicala.ro concureaza alaturi de alte sase site-uri: www.panaitsarbu.ro, www.edmed.ro, www.medicinasportiva.ro, www.ginecologie.ro, www.formaremedicala si www.emedic.ro. Criteriile pentru alegerea castigatorului de catre juriul Galei vor fi, conform organizatorilor: numarul lunar de vizitatori unici, aprecierile medicilor, proiectele dezvoltate in beneficiul acestora.

In 2011, PaginaMedicala.ro a avut ca principal obiectiv crearea de instrumente online care sa eficientizeze timpul in care medicul isi poate atinge obiectivele profesionale. PaginaMedicala.ro a lansat module online precum: sectiunea EMC online, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi; librarie online – reunind intr-o singura sectiune carti, reviste stiintifice, ghiduri din toate specialitatile medicale, apartinand editurilor de top; site-uri personale – cartea de vizita a medicului pe internet.

Doua nominalizari la categoria "Jurnalism online
"

Jurnalistele PaginaMedicala.ro sunt prezente in competitie la categoria "Jurnalism online", alaturi de Diana Marcu - www.gandul.info, Ramona Balutescu - www.oradeapress.ro si Gina Gheoca – www.info-sanatate.ro.

Mirabela Viasu este nominalizata pentru interviul cu Dr. Monica Dragomir, medicul care vindeca si ingrijeste copiii diagnosticati cu cancer de la Sectia de Oncologie pediatrica de la Institutul Oncologic "Prof. dr. Al. Trestioreanu" din Capitala. Dr. Dragomir nu-si inchide niciodata telefonul, nici macar in concediu si este vazuta de catre pacientii sai si rudelor lor un inger care le vine in ajutor.

Interviul Claudiei Spridon face parte din  proiectul "Romani in strainatate", si o aduce in prim-plan pe dr. Felicia Buruiana, vicepresedintele Societatii Medicale Romane din Marea Britanie. Materialul dezvaluie motivele pentru care dr. Felicia Buruiana a decis sa renunte la rezidentiatul in Romania si la cariera universitara aflata abia la inceput in momentul plecarii sale (2005, n.red.).

Noua premii pentru elita lumii medicale, la Gala Medica 2012

Juriul Galei Medica, format din membrii conducerii Colegiului Medicilor din Romania, a desemnat finalistii fiecarei categorii, dupa incheierea inscrierilor in competitie, pe 12 mai.

CMR va oferi in cadrul Galei Medica premii la opt categorii: "Jurnalism de Sanatate (Presa scrisa; Online; Audio-video)", "Cel mai bun comunicator medic", "Medicul implicat", "Inovatie Medicala", "Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare adresabilitate", "Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina", "Cel mai bun produs si cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici" si "Internet Medical".

In plus, proiectul sau persoana care va intruni cel mai mare numar de voturi, dintre toti cei nominalizati, va primi "Premiul Special al Publicului".

Ca noutate, din acest an, categoria “Medicul implicat” va purta ca semn de respect si eterna pretuire, numele dr. Alexandru Pesamosca, chirurgul pediatru care a salvat mii de vieti.

Pentru a vedea toti nominalizatii Galei Medica si pentru a putea vota proiectele preferate, accesati site-ul oficial al evenimentului: gala2012.cmr.ro

Site-ul PaginaMedicala.ro este prezent in competita Gala Medica pentru al treilea an consecutiv. In 2010, PaginaMedicala.ro a castigat premiul pentru Internet Medical, iar in 2011, Claudia Spridon a fost premiata pentru cel mai bun articol din presa online de sanatate.

Autor: Adelina Titire

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/PaginaMedicala.ro-primeste-trei-nominalizari-la-Gala-Medica-2012_16900/

lauff lautf laurf