Imprimare

Stilul de viata nesanatos duce la obezitate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Stilul de viata necorespunzator face ca un sfert dintre oameni sa fie obezi si jumatate supraponderali, a declarat prof.dr.farm. Doina Miere, sefa Catedrei de Nutritie de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Cluj, cu prilejul lansarii produselor XL-S, anunta Agerpres.

Supraalimentatia bogata in carbohidrati, grasimile, dulciurile, greselile de comportament in alimentatie, respectiv faptul ca foarte multe persoane neglijeaza micul dejun si au o alimentatie bogata la cina, dar si "rontaitul" in fata calculatorului sunt factori care pot duce la obezitate. Un alt factor important neglijat este miscarea.

Sedentarismul determina in mare masura cresterea in greutate, la fel stresul a punctat prof.dr.farm. Doina Miere, adaugand ca inceperea unei diete trebuie sa fie moderata hipocaloric dar echilibrata nutritional si a subliniat ca este important ca dieta sa nu fie radicala.

"XL-S Medical este un produs inovativ, pe baza de ingrediente active 100% naturale, cu un profil crescut de siguranta. Studiile clinice bine documentate m-au convins inca de la inceput ca aceasta este o gama de produse complexe, sigure, in care putem avea incredere" a precizat farm. Doina Miere.

Prezent la eveniment, Antonio Marinescu, director de marketing Omega Pharma Romania, a spus ca XL-S Medical este lider pe diverse piete importante din Europa, "ocupand locul 1 in Italia si Belgia, locul 2 in Olanda si are sanse reale sa devina lider de piata si in Romania, prin activitatile dedicate farmacistilor si consumatorilor, pe care intentionam sa le desfasuram in perioada imediat urmatoare".

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Stilul-de-viata-nesanatos-duce-la-obezitate_16928/

lauff lautf laurf