Imprimare

Un nou membru in Consiliul de administratie al CNAS, numit de Victor Ponta

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Consiliul de administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate are un nou membru. Florin Pasa a fost numit de catre Primul-ministru Victor Ponta.

Astfel, incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, Florin Pasa se numeste in functia de membru in Consiliul de administratie al CNAS, pentru un mandat de patru ani.

Florin Pasa este director in Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, implicat in prezent in reforma sistemului de asistenta sociala. A publicat 270 de lucrari de specialitate – carti, studii, articole – in domenii precum organizarea, productivitatea si protectia muncii, resursele umane si protectia sociala.

Iata cateva titluri aparute sub semnatura sa: „Cadrul juridic si organizatoric al asistentei sociale in Romania” (2003), „Productivitatea, indicator de eficienta a muncii” (2003) si „Asistenta sociala in Romania” (2004).

Pe langa presedintele CNAS, dr. Doru Badescu, in componenta Consiliului de Administratie al institutiei mai sunt incluse sase persoane. Potrivit ultimului document actualizat de pe site-ul CNAS, mai exista doua locuri vacante in Consiliu si anume reprezentantul Confederatiilor Sindicale reprezentative la nivel national si cel al Presedintiei Romaniei.

Printre membrii existenti in Consiliu se numara Emil Manolache din partea Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR), prof.dr. Gheza Molnar si Monica Hercut - consilierul personal al ministrului Sanatatii.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Un-nou-membru-in-Consiliul-de-administratie-al-CNAS_-numit-de-Victor-Ponta_16948/

lauff lautf laurf