Imprimare

Fosta angajata a SJU Buzau, trimisa in judecata de procurorii DNA

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Ploiesti au dispus trimiterea in judecata a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Iuliana Draghici, anunta Agerpres. Aceasta a fost arestata preventiv in lipsa, acuzata de trafic de influenta in forma continuata.

Potrivit anchetatorilor, in perioada aprilie 2010 - iunie 2011, Iuliana Draghici a pretins si primit de la zece persoane denuntatoare sumele de 7.750 euro si 21.030 lei pentru a le facilita angajarea in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau (inclusiv Sectia de Boli Infectioase Girlasi), Directiei de Sanatate Publica Buzau si Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, lasand sa se creada ca are influenta asupra persoanelor cu atributii de decizie in acest sens.

"Avand in vedere ca inculpata s-a sustras urmaririi penale, la data de 20 septembrie 2011, Tribunalul Buzau a dispus arestarea preventiva a inculpatei Draghici Iuliana pe o durata de 10 zile, cu incepere de la data incarcerarii. in prezent, aceasta este data in urmarire generala si internationala, la data de 26 octombrie 2011, fiind emis Mandat European de Arestare", se arata in comunicatul DNA.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Fosta-angajata-a-SJU-Buzau_-trimisa-in-judecata-de-procurorii-DNA_16973/

lauff lautf laurf