Imprimare

Laptopurile si tabletele utilizate in exces pun in pericol sanatatea

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea de Fizioterapie din Marea Britanie a aratat ca utilizarea excesiva a smartphone-urilor, tabletelor sau a laptop-urilor pune in pericol sanatatea, anunta realitatea.net.

Expertii sustin ca oamenii au devenit sclavi ai ecranelor si ca, odata ce pleaca de la serviciu, ar trebui sa inchida dispozitivele.

"Angajatii suprasolicitati nu doar ca cel mai probabil nu vor performa bine la munca, dar stresul cauzat de o cantitate de munca de necontrolat ii imbolnaveste", a declarat Brendan Barber, secretarul general al Congresului Sindicatelor.

In acelasi timp, dr. Helena Johnson, presedinta Societatii de Fizioterapie, a declarat ca rezultatele analizei facute de ei sunt ingrjoratoare.

"Daca a lucra putin acasa ar putea parea o solutie buna pe termen scurt, transformarea acestui lucru intr-o rutina de fiecare seara ar putea duce la probleme cum ar fi dureri de spate si de gat, precum si boli legate de stres", a declarat ea.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Laptopurile-si-tabletele-utilizate-in-exces-pun-in-pericol-sanatatea_17037/

lauff lautf laurf