Imprimare

Peste 450 de solicitari la Ambulanta Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

 

Administratia spitalelor a montat primele corturi medicale dotate cu aer conditionat, medicamente si aparatura de specialitate, anunta Agerpres.

Corturile vor fi amplasate in centru si in zonele aglomerate. De asemenea, cetatenii vor avea la dispozitie si doua puncte de prim-ajutor unde pot beneficia de asistenta medicala acordata de personal medical specializat.

Potrivit dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, ieri au fost facute 448 de solicitari intre orele 8.00 - 14.00. Dintre acestea, 235 au fost urgente, 59 solicitari pentru sincope si lipotimii, 60 pentru afectiuni respiratorii, 50 pentru afectiuni digestive, 60 pentru afectiuni cardiace.

Si in Timisoara, canicula a determinat autoritatile sa ia masuri. Astfel, au fost deschise mai multe puncte de prim-ajutor in Timisoara si in municipiul Lugoj.

"De miercuri, in Timisoara vor fi patru astfel de puncte (in incinta Operei Nationale Romane din Timisoara, in Gara de Nord, precum si in Pietele '700' si 'Badea Cartan', iar in Lugoj, in incinta Casei Sindicatelor", a declarat marti Dana spac, purtator de cuvant al Autoritatii de Sanatate Publica Timis.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-450-de-solicitari-la-Ambulanta-Bucuresti_17035/

lauff lautf laurf