Imprimare

70 de milioane de euro pentru un spital si renovari in Brasov

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Brasovului i-ar trebui 70 de milioane de euro pentru sanatate, sustine presedintele Consiliului Judetean Brasov, citat de Agerpres.

Aristotel Cancescu a declarat ca 40 de milioane de euro sunt necesare pentru constructia unui spital clinic universitar in Harman, iar 30 de milioane de euro sunt destinate dotarilor din cele sase spitale subordonate CJ.

"Deocamdata, suma de doua milioane de euro pe care o vom lua cand vom vinde spitalul Dermato se va duce in totalitate in modernizarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta. Banii nu ajung, dar oricum mai facem un pas. Am ridicat in aceasta saptamana, in sedinta de Birou National, aceasta problema. I-am spus si domnului Ponta cand a venit la Brasov la sfarsitul lunii aprilie ca pentru investitii in sanatate nu sunt decat doua variante pentru a face rapid investitii majore, pentru ca nu ma astept ca acest Guvern sa ne dea bani ca nu are de unde. O varianta ar fi sa creasca gradul de indatorare strict pentru investitii in sanatate a Consiliilor Judetene si a doua a fost sa facem parteneriate publice private, dar deocamdata legea nu este operationala si sper ca acest Guvern sa o faca cat mai repede operationala", a explicat presedintele CJ Brasov", a explicat Cancescu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/70-de-milioane-de-euro-pentru-un-spital-si-renovari-in-Brasov_17049/

lauff lautf laurf