Imprimare

Doua geamuri ale SJU Targoviste, sparte de scandalagii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Scandal la Spitalul Judetean Targoviste, unde mai multe persoane din Gaesti au venit sa se razbune pe un tanar care le agresase un apropiat. Tinerii au spart cu o ranga doua geamuri ale spitalului, informeaza Agerpres.

"Politistii nu au mai gasit la fata locului persoanele din Gaesti, insa au fost dusi la audieri tinerii din Targoviste. Cei din Gaesti sunt cautati, dar avem date despre acestia. Ramane sa se stabileasca implicarea fiecaruia in conflict si sa luam masurile legale", a declarat Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dambovita.

Rafuiala a inceput la discoteca din Dragodana, unde un tanar din Targoviste l-a lovit cu o sticla in cap pe un adolescent de 17 ani din Gaesti. Adolescentul a mers la Spitalul din Gaesti pentru ingrijiri medicale, dar nu a ramas internat. In schimb, mai multi prieteni de-ai sai au venit la Targoviste sa il caute pe cel care l-a batut, pentru a se razbuna. Agresorul se afla la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Targoviste, pentru ca prezenta o taietura la brat. Persoanele dornice de razbunare nu l-au gasit, dar au spart cu o ranga doua geamuri de la spital si luneta autoturismului cu care tanarul venise la unitatea sanitara.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Doua-geamuri-ale-SJU-Targoviste_-sparte-de-scandalagii_17066/

lauff lautf laurf