Imprimare

Investitii de 550.000 lei, in reabilitarea SJU Slatina

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgente (SJU) Slatina a intrat anul acesta intr-un amplu proces de modernizare. Patru dintre obiectivele modernizate, saloane, dotari cu echipamente, sectii, au fost inaugurate, informeaza Agerpres.

Au fost imbunatatite conditiile hoteliere din Sectia Medicala, ceea ce inseamna modernizarea saloanelor de pe doua etaje al spitalului. In plus, a fost reamenjat spatiul destinat internarilor de la Sectia Pediatrie si a fost dotata Sectia ATI cu 13 monitoare si o statie de monitorizare.

Toate investitiile mentionate, demarate si finalizate anul acesta, se ridica la 550.000 lei, cea mai parte a acestor fonduri fiind utilizata pentru achitizitia statiei de monitorizare si a monitoarelor de la Terapie Intensiva, astfel incat in prezent la toate paturile de la Terapie Intensiva exista echipamente de monitorizare a functiilor vitale ale pacientilor si respectivele monitoare sunt conectate la o unitate centrala unde se va afla in permanenta un cadru medical.

Urmatoarele sectii care intra in reabilitari si reamenajari sunt cele de obstretica ginecologie si UPU. Aceasta din urma va fi extinsa anul acesta, urmand sa isi dubleze spatiul, iar lucrarile ar putea incepe chiar in aceasta vara, in conditiile in care deja exista o parte din fondurile necesare.

"Avem deja un milion de lei pentru extinderea UPU, lucrarile vor costa mai mult insa cu siguranta vor fi identificate fonduri, pentru ca si Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt ne asigura ca ne vor ajuta", a spus Andrei Iordache, managerul SJU Slatina.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Investitii-de-550.000-lei_-in-reabilitarea-SJU-Slatina_17104/

lauff lautf laurf