Imprimare

Serviciu de livrare la domiciliu a medicamentelor in Targu Mures

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Conducerea Serviciului de Ambulanta Samaritanus din Targu Mures a anuntat ca va implementa un serviciu de livrare la domiciliu a medicamentelor, cunoscut in strainatate sub denumirea de Home Delivery Service for Medicines, informeaza Agerpres.

"Este un serviciu nou si, credem noi, inedit pe piata romaneasca, care vine in sprijinul celor care din diverse motive nu se pot deplasa la farmacii pentru a li se elibera medicamentele. Avand in vedere activitatea noastra pe plan local, in cele mai multe cazuri pacientii care ne-au solicitat, sufereau de deficit motor sever. Menirea serviciului de ambulanta Samaritanus, este aceea de a lua in grija noastra starea de sanatate a pacientului pe durata transportului si prin acest serviciu suntem bucurosi sa extindem aceasta grija. Acest serviciu functioneaza in tarile comunitatii europene", a declarat Zsigmond Varga, coordonatorul Samaritanus.

Potrivit acestuia, pentru a beneficia de acest serviciu pacientii trebuie sa se programeze telefonic la dispeceratul serviciului de Ambulanta Samaritanus pentru livrarea medicamentelor prescrise, la domiciliu.

"Serviciul de Ambulanta Samaritanus are protocol de colaborare incheiat cu farmaciile pentru eliberarea medicamentelor prescrise", a precizat Varga.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Serviciu-de-livrare-la-domiciliu-a-medicamentelor-in-Targu-Mures_17114/

lauff lautf laurf