Imprimare

Spitalul de la Cisnadie, judetul Sibiu, va fi redeschis

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul din orasul Cisnadie, aflat la 10 kilometri distanta de municipiul Sibiu, care deservea 30.000 de cetateni, se va redeschide, probabil, in septembrie-octombrie, anunta Agerpres.

"Spitalul de la Cisnadie se va redeschide. Eu doresc in septembrie-octombrie. (...) Consilierul Ministrului Sanatatii a inspectat miercuri, 27 iunie, dotarea, aparatura si starea materiala a Spitalului Orasenesc din Cisnadie. La inspectie au participat si vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Banciu, sefa Serviciului de Administratie Publica Locala, Rodica tarlea, reprezentanti ai Prefecturii, primarul si viceprimarul din Cisnadie. Pozitia Consiliului Judetean Sibiu este foarte clara: trebuie redeschis Spitalul din Cisnadie, absolut necesar sibienilor din acest oras si din zona", a declarat Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

In momentul in care a fost inchis, Spitalul Orasenesc din Cisnadie avea 92 de paturi. Aici lucrau 16 medici specialisti in Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie, Obstretica-Ginecologie, Neonatologie, Chirurgie Generala, ATI, Laborator de analize medicale, Radiologie si imagistica generala.

La Spitalul din Cisnadie, pacientii care aveau nevoie urgenta de ajutor se puteau adresa Camerei de Garda, care asigura permanenta.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-de-la-Cisnadie_-judetul-Sibiu_-va-fi-redeschis_17145/

lauff lautf laurf