Imprimare

Stadiul implantologiei in Romania, discutat la un simpozion dedicat medicilor dentisti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 6 - 8 iulie 2012 are loc simpozionul "Implantologia, o realitate cu multe intrebari", organizat de Quintessence Romania la Sinaia. Evenimentul isi propune sa gaseasca solutii la problemele ridicate de un medic stomatolog, dar si de un medic avansat in implantologia orala.

Potrivit organizatorilor, pana in momentul de fata s-au inscris 32 de medici dentisti din toata tara, insa anticipeaza ca numarul pariticpantilor la simpozion va fi mai mare.

Printre temele abordate in cadrul evenimentului se numara:
- Podium de discutie: implantologia in Romania - de la business la medicina
- Totul despre incarcarea imediata in implantologie
- Transmiterea de informatii intre medic si tehnician si viceversa
- Prezentarea asociatiilor de Implantologie DGOI si ICOI
- Prezentarea unor carti de referinta in implantologie cu recomandari pentru incepatori si pentru avansati

Carti de implantologie, prezentate in cadrul simpozionului

Majoritatea cartilor ce vor fi prezentate sunt in limba engleza, mai putin cartea "Implantologia practica", ce va putea fi obtinuta de unul dintre participanti in cadrul tombolei ce va fi organizata in perioada simpozionului.

Referentii manifestarii vor fi dr. Octavian Fagaras si MTD Karl Hedwig. Acesta din urma s-a nascut in Brasov, stabilindu-se incepand cu anul 1994 in Germania. Cinci ani mai tarziu a absolvit scoala de tehnica dentara din Nurnberg, obtinand premiul intai la olimpiada de meserii "Cel mai bun ucenic dentar din Germania, promotia 1999". Medicul dentist a participat la evenimente din sfera medicinei dentare romanesti incepand cu 2009.

Taxa de participare este 395 RON.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Stadiul-implantologiei-in-Romania_-discutat-la-un-simpozion-dedicat-medicilor-dentisti_17148/

lauff lautf laurf