Imprimare

Cresa din cadrul Spitalului Louis Turcanu din Timisoara va fi reabilitata

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara a beneficiat de o donatie, constand in materiale pentru constructie. Acestea sunt destinate reabilitarii termice a cladirii care adaposteste cea mai mare cresa din Timisoara, Cresa nr. 17, aflata in administratia Spitalului de Copii "Louis Turcanu" inca din anul 2009.

"Donatia ne ajuta sa imbunatatim conditiile de habitat din cresa. Noi avem prevazuta izolarea termica a cladirii printr-un program de reabilitare. In acest sens, donatia sprijina actiunea noastra", a declarat dr. Adam Ovidiu, managerul institutiei sanitare.

Renovarea cresei, planuita de foarte mult timp

Lucrarile de termoizolare urmeaza sa inceapa in cursul acestei saptamani, desi renovarea cresei era planuita de foarte mult timp.

"Prioritatea noastra este ca acesti copii sa creasca intr-un mediu sigur, deoarece ei receptioneaza la varsta pe care o au orice noutate si se bucura atunci cand in unitate este facut ceva nou", a declarat Magdalena Popovici, asistenta sefa din cadrul Cresei nr. 17.

Donatia de materiale de constructie a venit din partea companiei Tassullo, printr-o actiune demarata cu ocazia Zilei Copilului. Cresa nr. 17 are o o capacitate de 60 de locuri finantate din bugetul de stat. 

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cresa-din-cadrul-Spitalului-_Louis-Turcanu_-din-Timisoara-va-fi-reabilitata_17154/

lauff lautf laurf