Imprimare

Protectia Consumatorilor s-a autosesizat in cazul produselor infestate la SJU Vaslui

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Vaslui cu privire la cazul in care produsele lactate de la SJU Vaslui oferite pacientilor erau infestate, anunta Agerpres.

"Produsele lactate au fost scoase de la consum din unitatea sanitara. Noi ne-am autosesizat in acest caz si am luat legatura cu colegii din judetul Botosani, care au competente in ceea ce priveste o eventuala sanctionare a firmei care a furnizat aceste produse lactate neconforme", a declarat Ramona Claudia Sava, comisar-sef delegat in CJPC Vaslui.

Directia de Sanatate Publica Vaslui si Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Vaslui au, la randul lor, in desfasurare anchete referitoare la situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta.

Conducerea SJU Vaslui afirma ca in urma consumului de produse infestate, urmarile pentru pacienti ar fi putut fi foarte grave. Directorul de ingrijiri al unitatii sanitare sustine ca societatea furnizoare de produse lactate a prezentat documente, avize si buletine de analiza la zi, lucru care nu a putut crea suspiciuni cu privire la calitatea lactatelor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Protectia-Consumatorilor-s-a-autosesizat-in-cazul-produselor-infestate-la-SJU-Vaslui_17155/

lauff lautf laurf