Imprimare

Instalatii de tratare si purificare a aerului la SJU Ploiesti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti urmeaza sa achizitioneze doua instalatii de tratare si purificare a aerului, anunta Agerpres. Conform sursei citate, ele vor fi montate pana la jumatatea lunii iulie.

Se pare ca instalatiile vor fi achizitionate din fonduri venite de la Consiliul Judetean Prahova, unitatea sanitara aflandu-se in administrarea acestei institutii.

Aparatele care vor fi montate pana la data de 15 iulie vor asigura conditii optime desfasurarii activitatilor in sala de operatii 3, in sectia Chirurgie 2 si in sala de operatii a sectiei de chirurgie vasculara, contribuind, in acelasi timp, la asigurarea unei atmosfere sterile in blocurile operatorii.

Administratia judeteana a alocat suma de 445.160, 00 lei cu TVA pentru achizitia produselor si 304.840,00 lei cu TVA pentru montajul si punerea in functiune a acestora.

CJ va demara si lucrarile de anvelopare termica a cladirilor SJU Ploiesti aflate pe amplasamentul din partea de nord a orasului, investitia fiind prevazuta in bugetul pe anul in curs al institutiei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Instalatii-de-tratare-si-purificare-a-aerului-la-SJU-Ploiesti_17162/

lauff lautf laurf