Imprimare

Cursuri gratuite pentru personalul medical dentar

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In cadrul proiectului "Ergonomie, preventie, management performant in medicina dentara prin aliniere la standarde europene', Societatea Romana de Ergonomie Dentara desfasoara, in perioada octombrie 2012 - mai 2013, alaturi de partenerii sai din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si compania de instruire Aleron Training Center SRL, o serie de cursuri gratuite pentru personalul medical dentar, in scopul cresterii calitatii serviciilor stomatologice din Romania si alinierea acestora la standardele europene.

"Deoarece volumul informational a crescut considerabil, a fost necesara introducerea specialitatilor in medicina dentara: ortodontie, chirurgie oro-dentara, protetica, endodontie, parodontologie etc. Specializarea este necesara prin prisma costurilor tehnologiei implicate, dar si a perfectionarii profesionistului. Marea majoritate a medicilor dentisti practica insa medicina dentara generala, care cuprinde toate ramurile, apeland la specialisti pentru anumite proceduri complexe", a declarat conf. dr. Cristian Comes, presedinte al Societatii Romane de Ergonomie Dentara (SRED).

Din ce in ce mai multe cabinete si laboratoare de medicina dentara din Romania au inceput sa introduca in practica tehnologia informatiei si cominicatiilor, anunta Agerpres. Potrivit sursei citate, investitiile in utilizarea tehnicilor moderne de perfectionare a serviciilor de medicina dentara inregistreaza o continua crestere la noi.

Costurile utilizarii unei astfel de tehnologii variaza de la o manopera la alta, dar, ca oricare alta tehnologie evolutiva, aceasta are o tendinta de scadere din momentul in care se afla o vreme indelungata pe piata.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cursuri-gratuite-pentru-personalul-medical-dentar_17168/

lauff lautf laurf