Imprimare

Schimb de experienta intre angajatii SJU Satu Mare si cei ai Spitalului Wolfenbuttel

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Satu Mare si cei ai spitalului din Wolfenbuttel, oras german infratit cu municipiul Satu Mare, vor efectua schimburi de experienta, pentru a imbunatati actul medical, anunta Agerpres.

O delegatie din Wolfenbuttel, condusa de primarul Thomas Pink, din care face parte si directorul spitalului din orasul german, Ralf Harmel, a efectuat o vizita la SJU Satu Mare si s-a intalnit cu conducerea Satmarului, discutand despre efectuarea unui schimb de experienta in domeniul medical.

"Delegatia va avea o discutie directa cu conducerea spitalului pentru a expune problemele si a stabili cai de comunicare, pentru a se realiza un schimb de personal medical si administrativ pentru a se vedea cum se lucreaza acolo. Este foarte important pentru noi modelul de lucru, avand in vedere ca la ei reforma sistemului sanitar s-a facut. Vom incerca sa ducem secvential personal din fiecare sectie in sectiile corespondente", a declarat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Directorul spitalului din Wolfenbuttel, Ralf Harmel, a precizat ca acest schimb de experienta este important pentru ambele parti.

"Schimbul acesta de experienta a personalului este important in masura in care unii invata de la altii", a conchis Ralf Harmel.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Schimb-de-experienta-intre-angajatii-SJU-Satu-Mare-si-cei-ai-Spitalului-Wolfenbuttel_17172/

lauff lautf laurf