Imprimare

Experti in managementul sanitar, reuniti in septembrie la Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, ce se va desfasura in perioada 26 - 28 septembrie 2012, va reuni practicieni, medici si manageri din institutiile medicale din Romania, interesati de managementul medical in sectorul public si privat. Scopul manifestarii este de a promova bunele practici in administrarea serviciilor de sanatate.

"Acest eveniment aduce in prim-plan patru perspective asupra managementului din institutiile medicale din Romania. Va fi prezentata perspectiva institutiilor private de sanatate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS si perspectiva consultantilor din acest sector. Prin aceasta initiativa, dorim sa contribuim la cresterea nivelului de expertiza in cadrul institutiilor medicale din Romania, prin diseminarea de bune practici privind managementul performantei in sectorul medical", a declarat Cosmin Chindris, manager de proiect.

Fidelizarea personalului medical, un punct cheie al conferintei

In deschiderea evenimentului va vorbi primarul general al Capitalei, dr. Sorin Oprescu. Expertii prezenti la conferinta vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz, detaliate in cadrul a trei module:
- Organizarea si acreditarea institutiilor medicale – instituirea unui management performant;
- Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate;
- Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin intermediul serviciilor oferite.

Evenimentul cuprinde doua zile de conferinta (26 si 27 septembrie) si un workshop alcatuit dintr-o simulare (28 septembrie) a administrarii unei unitati spitalicesti.

Sunt asteptati la conferinta experti romani din organizatii precum Clinica Anima, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Delta Hospital, Gral Medical, Info Sanatate, Spitalul Pelican, Spitalul Sf. Constantin, Medo Medical Center, Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Life Dental Care.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Experti-in-managementul-sanitar_-reuniti-in-septembrie-la-Bucuresti_17180/

lauff lautf laurf